Število obrokov
5Priprava
15 minutSkuhaj
30 minutSESTAVA: | ||
Beljakovine | 115,5 g | 45,1% |
Ogljikovi hidrati | 74,4 g | 29% |
Maščobe | 29,5 g | 25,9% |
Energija | 4291,9 kJ (1025,1 kcal) |
FILA:
breskve – nektarina (150g) | 1,5 | |
skute z 0.5%m.m | 250g | |
beljaka (80g) | 2 | |
rumenjak (20g) | 1 | |
banana (100g) | 1 cela | |
kikirikijevega masla | 40g | |
sladilo |
TESTO:
pšeničnih otrobov | 80g | |
sirotkinih beljakovin z okusom čokolade | 40g | |
beljaka (80g) | 2 | |
rumenjak (20g) | 1 | |
vode | 2,5dcl | |
Himalajska sol |
Navodila:
- Eno breskev in pol narežemo na drobne koščke in jih položimo na dno pekača (srnin hrbet, dolžine 30cm).
- Skuto, jajca, banano, sladilo in kikirikijevo maslo dobro zmešamo, da dobimo gladko zmes, ki jo nato polijemo čez breskve.
- Vse skupaj damo pečti v pečico pri 180°C za 15minut.
- Med pečenjem stresemo v posodo pšenične otrobe, dodamo vodo, sol, sirotkine beljakovine, jajca in vse skupaj dobro premešamo. Maso pustimo nekaj časa stati, da se zgosti.
- Ko je skuta pečena čez njo prelijemo še testo in damo vse skupaj nazaj v pečico za dodatnih 15min pri 180°C.
- Pečeno pecivo stresemo iz pekača in pustimo, da se ohladi.
Ni komentarjev