Število obrokov

4

Priprava

20 minut

Skuhaj

8 minut

Sladka pregreha, za trenutke ko vam pade sladkor v krvi.

SESTAVA (brez dekoracije):
Beljakovine133,4 g57,7%
Ogljikovi hidrati68,9 g29,8%
– sladkorji17,9 g
– vlkanine15 g
Maščobe12,9 g12,5%
– nasičene2,3 g
Energija3874 kJ (925,3 kcal)

Sestavine

mleka 0.5%m.m.1dcl
polnozrnate moke70g
sirotkinih beljakovin z okusom čokolade20g
120g beljakov (3 beljaki)120g
rumenjaka (1 rumenjak)20g
vrečke pecilnega praška½
limone – naribana lupina½
Aroma vanilije
Natreen
voda

FILA:

skute 0,5%m.m.300g
sirotkinih beljakovin z okusom kokosa60g
želatine fix (brez kuhanja)12g

Navodila:

  1. Vse sestavine za testo v posodi dobro premešamo in po potrebi prilijemo še malo vode prbl. 0,5dcl.
  2. Masi nato dodamo iz belajkov narejeni sneg in vse skupaj še enkrat narahlo premešamo.
  3. Tako narejeno testo zlijemo na pladenj (nizek, standardni za v pečico) ter ga enakomerno razmažemo. Pečemo v pečici 8-10min pri 170°C.
  4. Med pečenjem testa naredimo filo. Skuto in beljakovine z okusom kokosa zmešamo z mikserjem in med mešanjem dodamo želatino fix.
  5. Ko je testo pečeno, ga položimo na mokro kuhinjsko krpo in zvijemo. Tako pustimo stati prbl. 5-10min.
  6. Nato ga odvijemo in enakomerno premažemo s filo in zopet zvijemo. Rolado nato zavijemo v alu folijo ter jo damo hladilnik.

Deli

Priljubljen

Ni komentarjev

    Pusti komentar

    Vprašanja pred nakupom