Višnjeva panna cotta – strjenka

Višnjeva panna cotta – strjenka

Število obrokov

2

Priprava

10 minut

Bejakovinska modna italijanska sladica narejena na zdrav način za sladke trenutke.

SESTAVA (brez gozdnih sadežev):
Beljakovine 65,4 g 65,2%
Ogljikovi hidrati 26,8 g 26,7%
– sladkorji 25,5 g
Maščobe 3,6 g 8,1%
– nasičene 2,6 g
Energija 1679,7 kJ (401,2 kcal)

Sestavine

skute z 0,5% m.m. 100g
mleka z 0,5% m.m. 2dcl
sirotkinih beljakovin z okusom višnje 60g
jogurta LCA z 0,1% m.m 200g
želatine fix (1 vrečka) 20g
Gozdni sadeži za prilogo oz. dekoracijo (zamrznjeni)

Navodila:

  1. Vse sestavine razen želatine zmiksamo v posodi.
  2. Nato počasi dodajamo želatino in miksamo še prbližno 1minuto, da se masa zgosti.
  3. Pripravljene modelčke zmočimo z vodo, vanje vlijemo maso in damo v hladilnik za 2-3h.
  4. Pred serviranjem damo gozdne sadeže na hitro v mikrovalovno pečico, da se odtajajo in nato polijemo čez ohlajeno panna cotto.

Deli

Priljubljen

Ni komentarjev

Pusti komentar

Vprašanja pred nakupom