Višnjeva panna cotta – strjenka

Višnjeva panna cotta – strjenka

Število obrokov

2

Priprava

10 minut

Bejakovinska modna italijanska sladica narejena na zdrav način za sladke trenutke.

SESTAVA (brez gozdnih sadežev):
Beljakovine65,4 g65,2%
Ogljikovi hidrati26,8 g26,7%
– sladkorji25,5 g
Maščobe3,6 g8,1%
– nasičene2,6 g
Energija1679,7 kJ (401,2 kcal)

Sestavine

skute z 0,5% m.m.100g
mleka z 0,5% m.m.2dcl
sirotkinih beljakovin z okusom višnje60g
jogurta LCA z 0,1% m.m200g
želatine fix (1 vrečka)20g
Gozdni sadeži za prilogo oz. dekoracijo (zamrznjeni)

Navodila:

  1. Vse sestavine razen želatine zmiksamo v posodi.
  2. Nato počasi dodajamo želatino in miksamo še prbližno 1minuto, da se masa zgosti.
  3. Pripravljene modelčke zmočimo z vodo, vanje vlijemo maso in damo v hladilnik za 2-3h.
  4. Pred serviranjem damo gozdne sadeže na hitro v mikrovalovno pečico, da se odtajajo in nato polijemo čez ohlajeno panna cotto.

Deli

Priljubljen

Ni komentarjev

    Pusti komentar

    Vprašanja pred nakupom