Pirini špageti s piščančjim ragujem

Pirini špageti s piščančjim ragujem

Število obrokov

1
Današnja jed je okusna in nadvse primerna izbira po napornem treningu. Če vam je morda ostal kak kos pečenih ali kuhanih piščančjih prsi, jih lahko uporabite za pripravo okusne in zdrave ragu omake.
 

Sestavine

pirinih špagetov80 – 100 g
piščančjih prsi (že kuhanih ali pečenih)½
skodelice pasiranih pelatov1 ½
suhi paradižniki3
himalajska sol
kajenski poper
origano
peteršilj

Navodila:

  1. V osoljeni vreli vodi skuhamo špagete in jih odcedimo.
  2. Nato zmeljemo piščančje prsi in jih skupaj s pelati, na koščke narezanimi suhimi paradižniki in ostalimi začimbami dobro pokuhamo.
  3. Kuhane in odcejene špagete stresemo v pripravljeno omako in vse skupaj dobro premešamo.Pred serviranjem potresemo še s svežim peteršiljem.

    Dober tek!

Deli

Priljubljen

Ni komentarjev

    Pusti komentar

    Vprašanja pred nakupom