Število obrokov
1Priprava
15 minutSkuhaj
10 minutSamo meso: | ||
Beljakovine | 44g | 83% |
Ogljikovi hidrati | 0g | 0% |
Maščobe | 4g | 17% |
Energija | 887,6 kJ (212 kcal) |
Sestavine
pustega mletega govejega mesa | 100g | |
piščančjih ali puranjih prsi | 100g | |
Sveža paprika | ||
Suhe slive | ||
Čebula | ||
Paradižnik | ||
Ajvar | ||
Gorčica | ||
Peteršilj | ||
Himalajska Sol | ||
poper | ||
Palčke za nabodala |
Navodila:
- Najprej pripravimo meso tako, da prsi razrežemo na male koščke in začinimo.
- Mleto meso prav tako pripravimo z začimbami in oblikujemo male kroglice.
- Nato izmenično na palčke nabodemo meso, košček paprike, suho slivo,… itd
- Pripravljena nabodala damo peči v ponev ali na žar ploščo.
- Med pripravimo krožnik tako, da nanj položimo naribano zelje, malo ajvarja in gorčice, ter narezan paradižnik in čebulo.
Ni komentarjev