Število obrokov
1Spet je tukaj recept za eno od nešteto slastnih in osvežujočih solat.
S solatami si vedno pričaramo izjemne okuse, v katerih lahko uživamo vsak dan. Tokrat sem pripravil solato, bogato z vsemi potrebnimi hranili, ki jih telo potrebuje za nemoteno delovanje.
Sestavine
kuhana govedina | 100–150 g | |
celi jajci | 2 | |
srednje velika paradižnika | 1–2 | |
listov zelene solate (nasekljane) | 4–5 |
Preliv za solato:
stroka česna (nasekljan) | 2 | |
peteršilj | ||
himalajska sol | ||
poper | ||
olivnega olja | 2 žlici | |
svežega pomarančnega soka | 1–2 žlici |
Navodila:
Na krožnik položimo nasekljane liste zelene solate in na koščke narezan paradižnik, ki ju obložimo s kuhano govedino, okrog pa razporedimo rezine dveh trdo kuhanih jajc. Solato na koncu le še prelijemo s pripravljenim prelivom in postrežemo.
Dober tek!
Ni komentarjev